Nemzetközi foci sport

Miközben potyagólt kapott, eltörte a kezét a Tottenham kapusa

Szegény Lloris borzasztó szerencsétlenül ért földet.

Pocsék napjai vannak a Tottenhamnek és kapusának, Hugo Llorisnak, aki a héten hét gólt kapott a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában.

Az együttesnek szombaton már a Brighton ellen volt jelenése a Premier League-ben, de Lloris kapusnak alig két perc jutott: egy erősen potyaszagú gólnál borzasztó szerencsétlenül ért földet, és a felvételek alapján úgy tűnik, eltörte a karját.

A Brighton Neal Maupay révén értékesítette a helyzetet, de ezt követően – érthetően – mindenki a kapussal volt elfoglalva, akit azonnal le kellett cserélni.

Kiemelt kép: Glyn Kirk/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!