Nemzetközi foci sport

Földrengés a futball nevű bolygón: Ronaldo a visszavonulásáról beszél

Már csak egy-két év van hátra?

Belegondolni is rossz, milyen űrt hagy majd maga után Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. Az előbbi lassan 35 esztendős lesz, nem csoda, hogy egyre többször fordul meg a fejében a visszavonulás. Noha a Juventus portugál zsenije ereje teljében van, a SportBible-nek adott interjúban kijelentette, egy ideje fontolgatja a búcsút.

Bevallom, az utóbbi időben elkezdtem gondolkodni a karrierem utáni időszakon. Még mindig nagyon szeretem a labdarúgást. Jól érzem magam a pályán, imádom szórakoztatni a szurkolóimat. Az életkor csak egy szám, inkább a mentalitás számít. Ugyanakkor már látom magam exfocistaként. Ki tudja, mi történik a következő egy-két esztendőben?

– fejtegette Ronaldo, akit 2022. június 30-áig köt szerződés az olasz topcsapathoz.

Kiemelt kép: MTI/EPA/EFE/Javier Lizon

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!