Nemzetközi foci

Kamuzva lógtak el az esküvőről, hogy ott legyenek a legfontosabb meccsen

A szurkolói leleményesség és fanatizmus nem ismer határokat, erre itt a legújabb példa, ezúttal Írországból.

A Shamrock Rovers nevű dublini csapat két szurkolója, Ryan Usher és Alan Dunne azzal a nehézséggel szembesült, hogy barátjuk esküvőjére voltak hivatalosak, miközben kedvenceik a kupa elődöntőjében a városi rivális Bohemians otthonában léptek pályára.

A két jómadár azt adta be a barátnőjének, hogy felosonnak a szobájukba megnézni a meccset, valójában azonban taxiba pattantak, 120 euróért a Bohemians stadionjába vitették magukat, végigtombolták a meccset a lelátón, majd mentek vissza a lagziba, ahol folytatták a bulizást.

Usher és Dunne 2-0-s győzelmet és döntőbe jutást ünnepelhetett, amit néhány fotós meg is örökített, így aztán a remekül kifundált ellógás hamar nyilvánosságra került.

A két srác így magyarázkodni kényszerült, szerencsére mindkettőjük barátnője megértette, hogy egy ilyen fontos meccset nem lehetett kihagyni. A Shamrock egyik játékosa, Jack Byrne felajánlotta, hogy a borsos taxiköltség egy részét megtéríti az elszánt szurkolóknak, de Ryan Usher azt mondta, kellemetlenül érezné magát az anyagi segítség miatt.

Kiemelt kép: ROMAN KRUCHININ / AFP

Olvasói sztorik