Nemzetközi foci

A Boca Juniors lehet Ibrahimovic következő klubja

Az argentin klub igazgatója szerint Zlatan náluk akar játszani.

Könnyen előfordulhat, hogy az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic a római legenda, Daniele De Rossi csapattársa lesz az argentin Boca Juniors együttesénél. A 37 éves világsztár szerződése az év végéig érvényes a Galaxyval, az argentin klub vezetője pedig bedobott egy transzferbombát, miszerint Zlatan utána a Bocában akar focizni.

Neymar a barátnőkhöz hasonlította a PSG-szurkolókat
A brazil zseni próbál békülni a drukkerekkel.

Valóban igaz, hogy Zlatan Ibrahimovic a Bocában akar játszani és az is igaz, hogy jó helyzetben vagyunk a szerződtetéséhez. Jelen pillanatban annyira jó anyagi helyzetben van a klub, hogy megengedhetünk magunknak ilyen luxusokat. Ki tudnánk fizetni Zlatan szerződését.

– nyilatkozta a Mundo Boca Radio műsorának a Boca Juniors igazgatója, Jorge Anro.

Ibra vasárnap hajnalban gólt és gólpasszt jegyzett, ám a Los Angeles Galaxy így is kikapott hazai pályán 4-3-ra a Vancouver Whitecaps együttesétől. Zlatan a mostani idényben 27 MLS–bajnokin 28 gólnál és 6 gólpassznál jár eddig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boca Juniors board member Jorge Anro: “It is true that Zlatan wants to play for Boca and we are in a position to bring him in.” 😲 (Mundo Boca Radio)

433 (@433) által megosztott bejegyzés, Szept 29., 2019, időpont: 3:26 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Sean M. Haffey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Olvasói sztorik