Nemzetközi foci sport

Neymar visszatért Barcelonába, de aligha erre vártak a szurkolók

Irány a bíróság, kezdődik a per.

Noha a Barca kudarcot vallott a nyáron, ugyanis nem tudta megszerezni, Neymar csütörtökön mégis visszatért Barcelonába. Az ok a legkevésbé sem kellemes: a helyi bíróság péntek délelőttre írta ki a brazil futballista és a klub közti tárgyalást.

Az ügy igencsak kacifántos: Neymar 26 millió euróra perli a klubot, míg az FCB 75 millióra a támadót. A nézetkülönbség a két évvel ezelőtti távozásához köthető, az összezördülést pedig a labdarúgó negyvenmilliós bónusza jelenti, melyből 14-et fizetett ki az FC Barcelona, amely viszont szerződésszegéssel vádolja a korábbi kedvencet.

A felek ügyvédei pénteken 9.30-tól csatáznak; belegondolni is furcsa, hogy alakult volna a tárgyalás, ha Neymar a Barca játékosaként érkezik a bíróságra…

Kiemelt kép: Jeroen Meuwsen/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!