Nemzetközi foci

Real: Zidane távozása a téma Spanyolországban

Florentino Pérez az edzőváltáson gondolkozik, a Marca szerint Allegri, Mourinho vagy Raúl érkezhet a kispadra.

Hiába a rengeteg nyári sztárigazolás, nem indult a legjobban a Real Madrid új szezonja. A királyi gárda a bajnokságban ugyan két döntetlennel és két győzelemmel veretlenül áll, de játék képe nem meggyőző, jól láthatóan szenved a gárda, amely ráadásul szerdán csúnya, 3-0-s vereségbe szaladt bele a PSG otthonában. A Realnak

Párizsban az egész meccsen kaput eltaláló próbálkozása sem volt, ezt pedig már a Real elnöke, Florentino Pérez sem hagyta szó nélkül, bár nagy kedvence Zinédine Zidane, de spanyol sajtóhírek szerint a klub vezetője az edzőváltáson gondolkodik.

Kisgyerekként ünnepelte a PSG győzelmét a sérült Mbappé
Neymarral a lelátóról nézték a Real Madrid elleni BL–rangadót.

Péreznek állítólag már jelöltjei is vannak a kispadra, a Marca információi szerint az első számú kiszemeltje Massimiliano Allegri, aki az előző szezon végén távozott a Juventustól, amellyen öt olasz bajnoki címet szerzett és kétszer bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe is, igaz, mindkét finálét elbukta.

Az olasz szakember mellett a csapatot korábban már irányító, legutóbb Manchesterben dolgozó José Mourinho, illetve a Castilla kispadján ülő klublegenda, Raúl neve szerepel az elnök jelöltjei között.

Kiemelt kép: THOMAS SAMSON / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik