Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ez a videó mindent elárul arról, hogy érzi magát Gareth Bale a Real Madridnál

A Real Madrid méretes pofonba szaladt bele a Bajnokok Ligája-szezon első csoportmeccsén, a spanyolok a Paris Saint-Germain vendégeként kaptak ki 3-0-ra úgy, hogy a franciáknál Neymar, Kylian Mbappé és Edinson Cavani sem játszott. A vendégcsapatban kezdőként 79 percet játszott Gareth Bale, akiről a nyáron már mindenki azt hitte, hogy eligazol, még Zinédine Zidane is beszélt erről, a walesi mégis maradt – azóta pedig alapember.

Real: Zidane távozása a téma Spanyolországban
Florentino Pérez az edzőváltáson gondolkozik, a Marca szerint Allegri, Mourinho vagy Raúl érkezhet a kispadra.

Bale és a klub megromlott viszonyáról már többször is lehetett hallani, a csapattársak sem nagyon állnak ki mellett, Zidane sem bánta volna, ha eladják, szóval el lehet képzelni, milyen a hangulat körülötte. Egy videó indult útjára a neten a PSG elleni meccs előttről, amiben minden benne van:

Raphael Varane a csapatkép készítése előtt akarta odaadni a Real Madrid címerével ellátott zászlót a walesinek, aki elveszi ugyan, de furcsán néz a csapattársra. Aztán pillanatokkal később le is passzolta azt Dani Carvajalnak, majd mosolygósan a kamerába nézett.

Bale-re egyébként ebben a szezonban nem lehet sok panasz, az eddigi négy meccsen, amin pályára lépett, két gólja és egy gólpassza van.

Kiemelt kép: Andrea Diodato/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik