Nemzetközi foci sport

Kincset talált a Chelsea, Tammy Abrahamnek hívják

Saját nevelésű játékosok repítették Lampard együttesét.

Tammy Abraham a jelek szerint igencsak elkapta a fonalat: a legutóbbi három fellépésén hét (!) gólt szerzett a Premier League-ben. Az angol támadó a Chelsea valaha volt legfiatalabb futballistája (21 éves és 347 napos), aki triplázni tudott az élvonalban; a szombati remeklését a Wolverhampton Wanderers bánta (2–5). Frank Lampard amúgy is a saját nevelésű játékosokra épít, az első öt forduló valamennyi találatát (szám szerint tizenegyet) ők szerezték.

Egészen könnyedén diadalmaskodott a Tottenham is, amely már az első játékrészben négy gólig jutott (a vége 4–0). Kevésbé ment a tartalékos Manchester Unitednek, amely Marcus Rashford tizenegyesével múlt felül (1–0) a Leicester Cityt.

Angol bajnokság, 5. forduló

Liverpool–Newcastle United 3–1 (2–1)

Brighton–Burnley 1–1 (0–0)

Manchester United–Leicester City 1–0 (1–0)

Sheffield United–Southampton 0–1 (0–0)

Tottenham Hotspur–Crystal Palace 4–0 (4–0)

Wolverhampton Wanderers–Chelsea 2–5 (0–3)

18.30: Norwich–Manchester City (Spíler1)

Abraham harmadik találata

Kiemelt kép: Clive Mason/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!