Nemzetközi foci sport

A szurkolók szerint Vidics minden idők legjobb hátvédje a Premier League-ben

Van Dijk kikapott a döntőben.

Izgalmas játékot hirdetett a Sky Sports. A lap az angol élvonal legjobb belső védőjét kereste, ezért szavazásra buzdította a szurkolókat. A kieséses rendszerben vívott küzdelembe olyan klasszisok szálltak be, mint a nemrég Manchesterben búcsúztatott Vincent Kompany, a holland Jaap Stam, Tony Adams, John Terry vagy Rio Ferdinand.

A küzdelem „elődöntőjében” Virgil van Dijk, a Liverpool BL-győztes csillaga felülmúlta Kompanyt, majd Nemanja Vidics kapott több voksot Ferdinandnál. A finálé szerb sikert hozott, vagyis a szurkolók a Manchester United korábbi (már visszavonult) játékosát, Vidicset választották meg minden idők legjobb hátvédjének.

A kiemelt képen Nemanja Vidics. Fotó: ADRIAN DENNIS / AFP

A döntő eredménye

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!