Nemzetközi foci

Pogba is óriásit bukott azon, hogy meghiúsult a Neymar-üzlet

Úgy tűnik, nemcsak Neymar és a Barcelona, hanem Paul Pogba is bosszankodhat amiatt, hogy meghiúsult a világ legdrágább játékosának visszatérése a Barcához. A brit bulvárlap, a Sun legalábbis azt írja, Pogba tényleg le akart lépni a Manchester Unitedtől, és az angol klub napokkal az átigazolási időszak vége előtt meg is állapodott a PSG-vel.

Ahhoz viszont, hogy a nagy átigazolás létre is jöjjön, az kellett volna, hogy Neymar Barcelonába költözzön, de ez a terv végül ment a kukába, a hírek szerint azon múlt a dolog, hogy a PSG által kért Barca-játékosok közül Ousmane Dembélé nem vágyott Párizsba.

Így aztán Pogba is elesett az egészen mesés, heti 429 ezer fontos (nagyjából 160 millió forintos) fizetéstől, amit a PSG-nél folyósítottak volna neki.

Korábban egyébként a Sun arról is említést tett, hogy az Adidas is szerepet játszott abban, hogy Pogba maradt Manchesterben, mivel a francia középpályás a brand egyik húzóneve, és finoman jelezték, szeretnék, ha a velük tízéves szerződést aláíró játékos még egy évet lehúzna a Premier League-ben.

Kiemelt kép: OLI SCARFF / AFP

Olvasói sztorik