Nemzetközi foci sport

Váratlanul kirakta Marcelinót a Valencia

Edzőváltás.

Három nappal a Barcelona elleni bajnoki, hattal a Chelsea elleni BL-meccs előtt edzőt váltott a Valencia. Marcelino García Toralnak mindössze három LaLiga-találkozó jutott a nemrég kezdődő idényben, az együttes 1-1-1-es mutatóval rajtolt.

Marcelinót – aki két évig irányította a „denevéreket”, akik az előző évadban a negyedik helyen zártak, illetve megnyerték a Spanyol Kupát – a mindössze 43 esztendős Albert Celades váltotta, aki tapasztalatlan szakembernek számít a spanyol élvonalban, a korosztályos válogatottakat irányította, majd Julen Lopetegui segítőjeként tevékenykedett a Real Madridnál.

Kiemelt kép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!