Nemzetközi foci sport

Varane őrületes gólpassza nélkül nem lehet teljes a szombat

Tanári.

Lélegzetelállító, ahogy Raphael Varane Kingsley Coman elé tálalt a francia–albán Eb-selejtező nyolcadik percében. A Bayern München szélsője sokkal jobb futballista annál, hogy ilyen helyzetet elpuskázzon: gyorsan előnybe került a világbajnok.

A korábbi Fradi-kapus győztes gólt lőtt az NB II-ben
Hétgólos őrületet hozott az elhalasztott bajnoki.

Szűk húsz perccel később Olivier Giroud is betalált, így a H-csoport favoritja gyorsan kétgólos előnybe került. A vége 4–1 lett, ami után továbbra is nagy a harc Franciaország, Törökország és Izland közt.

1–0

2–0

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!