Nemzetközi foci sport

Neymart a hokipályán sem kenhették volna fel jobban a palánkra

Sánchez nem viccelt.

Dávinson Sánchez (Tottenham) a Premier League-ben edződik, és ez meg is látszott a Neymarral szembeni erődemonstrációján. A kolumbiai védő úgy kente fel a palánkra a brazil cselgépet, hogy szegény csak úgy nyekkent. Azért Neymart sem kell félteni, „visszatérésnek” nem rossz a gól+gólpassz-mutató. Brazília és Kolumbia tesztmeccse 2–2-es döntetlennel zárult.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!