Nemzetközi foci sport

Nevetséges góllal indult, Harry Kane-parádé lett a vége

Tovább tart az angolok nagy menetelése.

Nem tréfálnak az angolok: az 5–0-s és az 5–1-es diadal után 4–0-ra győztek az Eb-selejtező harmadik fordulójában. A hatalmasat hibázó bolgár védelem a 24. percben segédkezett a házigazda vezető találatához: Harry Kane-nek már nem volt nehéz dolga. Kane a második félidőben két tizenegyest értékesített, és betalált Raheem Sterling is.

Könnyedén győzött az izlandi és az ukrán válogatott is, az előbbi Moldovát, az utóbbi Litvániát verte 3–0-ra.

A korábbi Fradi-kapus győztes gólt lőtt az NB II-ben
Hétgólos őrületet hozott az elhalasztott bajnoki.

Európa-bajnoki selejtező

A-csoport

Koszovó–Csehország 2–1 (1–1)

Anglia–Bulgária 4–0 (1–0)

B-csoport

Litvánia–Ukrajna 0–3 (0–2)

H-csoport

Izland–Moldova 3–0 (1–0)

Kiemelt kép: Clive Mason/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!