Nemzetközi foci sport

Rekord pénzforgalmat bonyolított a Bayern az előző szezonban

A nyeresége is csúcsot döntött a Bundesliga-klubnak. Minden dolgozó dupla bért kapott.

Rekordmennyiségű pénzforgalmat és nyereséget könyvelhetett el a német bajnokságban és kupában is címvédő Bayern München.

Az MTI beszámolója szerint a bajor klub szerdán azt közölte, hogy a 2017–2018-as idényben jegyzett 657.4 millió eurós (217.6 milliárd forint) forgalom a legutóbbi szezonban 750.4 millió euróra nőtt, az adózás utáni nyereség pedig 52.5 millió euró volt az egy évvel korábbi 29.5 millióval szemben. Az egyesület saját tőkéje 456.4 millió euróról 497.4 millióra emelkedett.

Természetesen rendkívül elégedettek vagyunk a Bayern pénzügyi fejlődésével. Egyesületünk mind sportszakmai, mind pedig üzleti szempontból kiváló úton halad

– jelentette ki Karl-Heinz Rummenigge, a klub ügyvezetője.

A Bayern München vezetése köszönetnyilvánításként az egyesület minden dolgozójának kéthavi fizetést utalt át.

Kiemelt kép: dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!