Nemzetközi foci sport

Jól hajrázott az átigazolási időszakban az AS Roma

Belehúzott az átigazolási időszak utolsó napján az AS Roma labdarúgócsapata, amely az örmény Henrih Mhitarjan után hétfőn bejelentette Nikola Kalinic érkezését is.

Az Arsenal 30 éves örmény támadó középpályása, Mhitarjan három bajnokin lépett pályára, de csupán egyszer volt a kezdőcsapat tagja, így az olasz csapatban több játéklehetőséget remél a továbbiakban.

A horvátok 42-szeres válogatott világbajnoki ezüstérmes csatára, Nikola Kalinic korábban három szezont is lehúzott a Serie A-ban, futballozott a Fiorentinában és az AC Milanban is, majd tavaly augusztusban elfogadta az Atlético Madrid ajánlatát, azonban 17 bajnokin mindössze kétszer volt eredményes.

A Calciomercato úgy tudja, a játékos kölcsönvétele kétmillió euróba került, és ha beválik, jövő nyáron újabb kilencmillió euróért végleg a rómaiaké lehet.

Nagyon boldog vagyok, mert nagy klubba érkeztem, büszke vagyok arra, hogy a csapat tagja lehetek

– nyilatkozta Kalinic.

Kiemelt fotó: Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!