Nemzetközi foci

Kicserélte csatárait a Milan és a Frankfurt

A nyári átigazolási szezon utolsó napján megvalósult a napok óta beharangozott csere: a Frankfurt vb-ezüstérmes horvát csatára, Ante Rebic az AC Milanba ment, a helyére pedig a milánóiaktól André Silva érkezett az Eintrachtba.

Fredi Bobic, a Frankfurt sportigazgatója már a vasárnapi esti, Fortuna Düsseldorf ellen 2-1-re megnyert bajnokit követően arról beszélt, a 23 éves portugál csatárban hihetetlenül nagy potenciált lát, vele megvalósulhat a nagy álom, a kétcsatáros játék. Egy támadó már eddig is adott volt hozzá: a 18-szoros holland válogatott, holland és portugál gólkirály, Bas Dost éppen a Düsseldorf ellen mutatkozott be góllal.

Silva az Eintrachtnál találkozik egy régi ismerőssel is: Goncalo Paciencival együtt évekig együtt játszott az FC Portóban.

Ami Rebicet illeti, a Milan az Atlético játékosát, Angel Correát szerette volt szerződtetni, de miután az a terv kútba esett, jött a B variáció. A 28-szoros horvát válogatott csatár két évre kölcsönbe érkezik, és nem lesz számára ismeretlen a terep, hiszen egykoron a Fiorentinában nyolc, a Veronában tíz bajnokin már beleszagolt a Serie A légkörébe.

Kiemelt fotó: Twitter/Eintracht

Olvasói sztorik