Nemzetközi foci

A PSG nyújt mentőövet Icardinak

Az argentin támadó kölcsönben kerülhet Párizsba.

Az olasz átigazolási guru, Gianluca Di Marzio beszámolója szerint az Internél kegyvesztetté vált Mauro Icardi az átigazolási időszak utolsó napján kölcsönben a Paris Saint-Germain együtteséhez igazolhat. 

Mint ismert, a milánóiak vezetőedzője, Antonio Conte a nyár elején határozottan kijelentette, hogy nem számít a korábbi csapatkapitányra, aki állítólag nem is edzhet a csapattal és az új idényben egyszer sem volt az Inter keretében.

Elnézést kért az ellenfelét megtaposó Fradi-játékos
Nem volt szándékosság Isael mozdulatában.

A 26 éves botrányhős a nyáron több ajánlatot is elutasított, ugyanis eltökélt szándéka, hogy maradjon Milánóban, de most a sérüléshullámmal küzdő PSG környékezte meg. Az RMC Sport újságírója, Mohamed Bouhafsi úgy értesült, hogy a felek mindenben megállapodtak: az Inter készen áll meghosszabbítani a szerződését, majd kölcsönadni Icardit, aki hétfőn 15 órakor repül Párizsba, ahol 17 óra után átesik az orvosi vizsgálatokon és utána bejelentik az érkezését.

Fabrizio Romano átigazolási guru szerint a PSG-nek vételi opciója is lesz, jövő nyáron 70 millió euróért végleg megszerezheti Icardit.

Kiemelt kép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik