Nemzetközi foci sport

Icardi a mellőzése miatt bepereli az Intert

Kártérítést követel, így akar visszakerülni a csapatba.

Egyre jobban kezd elfajulni az Inter és a korábbi csapatkapitány Mauro Icardi kapcsolata: olasz sajtóhírek szerint az argentin támadó úgy döntött, hogy bepereli klubját annak érdekében, hogy visszakerüljön a csapatba. 

Mint ismert, a milánói klub sportigazgatója, Guiseppe Marotta és Antonio Conte vezetőedző a nyár elején kijelentette, hogy a továbbiakban nem számítanak a botrányhős szolgálataira, Lukaku érkezésével a mezszámától is megfosztották és állítólag az edzéseket sem látogathatja.

Nem vicc: a Chelsea-től vesz kölcsön középpályást a Fehérvár
Danilo Pantics négy éve igazolt a londoniakhoz, de mindig kölcsönadják.

Az Inter azonban hiába árulja Icardit, neki esze ágában sincs távozni, eltökélt szándéka, hogy visszakerüljön a csapatba, ezért semmilyen ajánlatot nem fogadott el a nyáron. A támadó most állítólag radikális lépésre szánta el magát, jogi úton 1.5 millió euró kompenzációt követel az Intertől, amely a mellőzése miatt okoz kárt neki. Az olasz sajtó szerint Icardi így akarja kikényszeríteni, hogy visszaengedjék az edzésekre.

Kiemelt kép: Alessandro Sabattini/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!