Nemzetközi foci sport

Elengedte spanyol válogatottját az Arsenal

Nacho Monreal a Real Sociedadban folytatja.

Több mint hat év után búcsút intett az angol Arsenalnak Nacho Monreal. A spanyol futballista hazatért, kétéves szerződést kötött a baszk Real Sociedaddal.

A 33 esztendős, 22-szeres válogatott védő 250 mérkőzésen erősítette a londoniakat, három-három FA-kupa- és Szuperkupa-siker részese volt.

Kiemelt kép: Ian MacNicol/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!