Nemzetközi foci sport

Egy óra után megint bajban volt a Fradi az EL-ben, aztán jött Tokmac

Egyenlített a Suduva, válaszolt az FTC.

Remek iramban zárta a Ferencvárosi TC a Suduva elleni Európa Liga-selejtező első félidejét, de nem sikerült teljes egészében átmenteni ezt a formát a második játékrészre. Ugyan a Fradi továbbra is dominált, de egy gólt talált az ellenfél – Mihret Topcagic révén –, így ismét továbbjutásra állt kicsivel több mint egy órát követően.

Percekkel később viszont jött Tokmac Nguen, és találatával visszavette a vezetést az FTC.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!