Nemzetközi foci

Most már három játékost adna a Barcelona Neymarért

Lapértesülés szerint a 130 millió euró mellé Rakitic, Dembélé és Todibo érkezhet a PSG-hez. Közben már megállapodásról is szólnak a hírek.

A hónapok óta tartó Neymar-sztori újabb állomásához érkezett. A spanyol Sport ismét friss információkkal rukkolt elő: a lap úgy tudja, a brazil csillagért minden követ megmozgató FC Barcelona ismét módosította ajánlatát, és a 130 millió eurós átigazolási díj mellé már három játékost ajánlott a Paris Saint-Germainnek.

Ivan Rakitic továbbra is szerepel a listán, csak úgy, mint Ousmane Dembélé – utóbbit csak kölcsönbe engedné Párizsba a katalán klub –, rajtuk kívül pedig a fiatal védőt, Jean Clair Todibót is elengedné a Barcelona. A 19 éves, francia U20-válogatott labdarúgó a Toulouse-tól érkezett 2019 januárjában, de eddig csak két bajnoki erejéig tudta beverekedni magát a felnőtt csapatba.

A Sport azt írja, az egyezség egyre közelebb, már a két klub elnökei, Josep María Bartomeu és Al Khelaifi is személyes egyeztetésre készülnek csütörtök este Monacóban, a Bajnokok Ligája-sorsolás helyszínén. A Barcelonának igyekeznie is kell: hétfőn délután hat órakor bezár a nyári átigazolási piac.

Közben a SkySports olasz kiadása, illetve az átigazolási hírekben jól értesült Gianluca Di Marzio azt írja, a két klub között már létre is jött a megállapodás.

Kiemelt kép: Franck Fife/AFP

Olvasói sztorik