Nemzetközi foci sport

Christian Cruz sérülésére sajnos ki kell tenni a 18-as karikát

Carlos Tévez lövését blokkolta, amikor a teste alá gyűrődött a lába.

Rendkívül súlyos bokasérülést szenvedett Christian Cruz, az ecuadori LDU Quito védője. A 27 esztendős futballista Carlos Tévez lövését blokkolta, amikor a teste alá gyűrődött a jobb lába a Boca Junior elleni Livertadores-kupa-meccsen. Az argentin együttes 3–0-s összesítéssel jutott be az elődöntőbe, és csak remélni merjük, hogy a szerencsétlenül járt Cruz hamarosan visszatérhet a pályára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!