Nemzetközi foci sport

Szívrohamot kapott, és elhunyt a volt amerikai válogatott labdarúgó

Az MLS gyászolja a LA Galaxy korábbi kiválóságát.

Harmincöt éves korában életét vesztette Colin Clark. A LA Galaxy, a Houston Dynamo és a Colorado korábbi szélsője szívrohamot kapott – írja a Jenkifoci.

Colin Clark öt szezont töltött az MLS-ben, 2013-ban az LA Galaxy volt az utolsó csapata. Száznegyven mérkőzésen tizenöt gólt lőtt. 2011-ben a Houston színeiben nagydöntőt játszott a LA Galaxy otthonában, amit 1-0-ra elveszítettek.

Az amerikai válogatottban egyszer lépett pályára, Haiti ellen.

A nyitóképen bordóban látható Colin Clark. Fotó: DOUG PENSINGER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!