Nemzetközi foci sport

Szalai Ádám edzésbe állt, a Bayern München ellen debütálhat

Szombaton mutatkozhat be régi-új csapatában.

Twitter-oldalán közölt fotókat arról a Mainz, hogy Szalai Ádám edzésbe állt a klubnál. A Hoffenheimtől érkező csatár leigazolását kedden jelentette be a Bundesliga sereghajtója. Szalai 2010 januárja és 2013 júniuss között már volt a Mainz játékosa, akkor 85 tétmeccsen 24 gólig jutott.

Amikor a Mainz Szalai-góllal verte Münchenben a Bayernt (07.44-nél látható a látványos találat):

Az 1. FSV Mainz 05 legközelebb szombaton lép pályára a Bayern München otthonában, ha a Szalai Ádám játékengedélye rendben lesz, minden bizonnyal a kezdőcsapatban kap helyet.

 

Kiemelt fotó: 1. FSC Mainz 05 Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!