Nemzetközi foci sport

Az új csatárokkal is képtelen győzni a Monaco

Szlimani, majd Ben Yedder is betalált.

Meglehetősen hosszú ideje szenved az egykor szebb napokat látott Monaco, amely a most futó évadnak sem futott neki túlságosan erősen. A Lyon és a Metz egyaránt 3–0-ra verte a hercegségbelieket, ezek után legalábbis reménysugár, hogy vasárnap mindkét új támadó beköszönt.

Előbb a Leicester Cityből érkező algériai Iszlam Szlimani, majd a francia Wissam Ben Yedder (ő Sevillából jött) szerzett gólt a Nimes ellen. Más kérdés, hogy a második félidőt csúnyán elszúrta a házigazda. A Nimes nem adta fel, és az utolsó húsz percben egyenlíteni tudott (2–2).

1–0

2–0

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!