Nemzetközi foci sport

Szándékosan megrúgta csapattársát a PL-játékos

Nem jól sült el a poén.

Szinte hihetetlen jelenetek játszódtak le a Brighton-Southampton angol bajnoki mérkőzés előtt: a hazai játékosok a megérkezés után éppen sétáltak a pályára, amikor Bernardo hátulról egyszer csak belerúgott társába, Florin Andonéba. A román játékos zokon vette és számon is kérte a történteket, pedig a brazil valószínűleg csak viccnek szánta a rúgást és csak nevetett rajta. Andonét annyira megzavarta az eset, hogy a PL-meccs 30. percében azonnal pirosat kapott, miután brutálisan beleszállt ellenfelébe. Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Why is Bernardo trying to injure his Brighton teammate Andone before kick-off 😳😂

Football Daily (@footballdailyuk_) által megosztott bejegyzés, Aug 24., 2019, időpont: 7:06 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!