Nemzetközi foci

Távozását kérte a klubtól a Real háromszoros BL-győztese

Keylor Navas nem szeretne másodhegedűs lenni.

Zinédine Zidane vezetőedző egyértelművé tette, hogy a Real Madrid első számú kapusa Thibaut Courtois lesz az előttünk álló idényben. Ezen döntését már korábban is közölte, ám akkor Keylor Navas úgy gondolta, harcolni fog a helyéért. Úgy tűnik, a kapus mostanra fogadta el a döntést. Navas nem szeretne cserekapus lenni a Realnál, így a klub engedélyét kérte a távozáshoz – írja a penamadridista.hu.

A vezetőség, valamint a klub átigazolásokért felelős dolgozói már keresik a lehetséges megoldást, illetve a kapus helyettesét is.

Navas ugyanis nem sokkal Andrij Lunyin kölcsönadása után döntött, amivel meglehetősen nehéz helyzetbe hozta a klubot, tekintve, hogy nincs elérhető, megfelelő rutinnal és tehetséggel rendelkező második számú hálóőrjelölt házon belül.

A Realnak tehát igazolnia kell valakit, a cél pedig az, hogy egy tapasztalattal rendelkező játékos érkezzen. Ha hinni lehet a Marcának, az ukránt Navas helyzetétől függetlenül is kölcsönadták volna a rendszeres játéklehetőség érdekében.

Az előző idény végén Navas közel került a PSG-hez, ám végül a maradás mellett döntött. Bár most más lehetőségei is lennének, a PSG még mindig nem igazolt kapust, és továbbra is figyelemmel követi a sorsát – mindez a Neymar-üzlet tekintetében is érdekes tényező lehet.

Százhatvanmillió eurós ajánlat Neymarért?
Mindenkit sürget az idő, a Barca emelte a tétet.

Kiemelt kép: TF-Images / Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik