Nemzetközi foci sport

Szerződést hosszabbított védőjével, majd kölcsönadta őt a Chelsea

Davide Zappacosta fél évig Rómában szerepel.

A Chelsea egy évvel meghosszabbította védője, Davide Zappacosta szerződését, ám fél évre kölcsönadta őt az AS Roma együttesének.

A londoni klub közlése szerint az olasz szélsőhátvéd új szerződése 2022 júniusáig szól, viszont hat hónapig Romában szerepel majd. Az olasz klubnak lehetősége lesz, hogy a kölcsön időtartamát a szezon végéig meghosszabbítsa.

A 27 éves futballistát a Torinótól szerezte meg a Chelsea 2017 nyarán, és ugyan első szezonjában sokat játszott, a legutóbbi idényben már csak négy bajnoki meccsen szerepelt, az új kiírásban pedig még egyszer sem.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!