Nemzetközi foci

Rebrov: Ötven-ötven százalék esély van a továbbjutásra

A Fradi edzője óvatos az Európa Liga-selejtező előtt.

A Suduva elleni Európa Liga-selejtező előtt szerda este a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov, valamint védője, Lasa Dvali válaszolt az újságírók kérdéseire a szokásos sajtótájékoztatón.

Ez már az utolsó kör a selejtezőkben, mindenki tudja, milyen fontos, ezért készen kell állunk mentálisan és fizikálisan is. Tudom, hogy sokat jelentene a klubnak és a szurkolóknak a csoportkör, de ezt most ki kell zárnom, arra kell koncentrálnom, hogy maximálisan fel tudjam készíteni a csapatomat. Láttam a Suduva előző meccseit, kiválóan védekeznek és gyors támadóik vannak. Fel kell készülnünk rájuk, minden eshetőségre, minden taktikára, ugyanakkor sokkal inkább saját magunkra kell koncentrálnunk. Ebben a fázisban már egyetlen csapat sem nevezheti esélyesnek magát, mert nagy hibát követne el. Ötven-ötven százalék esély van a továbbjutásra, így kell hozzáállnunk, tisztelnünk kell az ellenfelünket

– mondta Rebrov.

A vezetőedző azt is elárulta, Mikalaj Szihnyevics a keddi edzésen még megpróbálkozott a játékkal, ám még továbbra is fájdalmat érzett a lábában, így nem tudott a csapattal tartani, de bízik benne, hogy néhány nap múlva újra százszázalékos állapotban lesz.

A szurkolóktól kritikát, válogatottjától meghívót kapott a Fradi-csatár
Mikalaj Szihnyevics sérült, mégis meghívták a fehérorosz keretbe.

A csütörtöki találkozóról a védő Lasa Dvali is elmondta a véleményét.

Kiváló csapat az ellenfelünk, nehéz lesz játszani ellenük, nem számítok könnyű mérkőzésre. Hiszünk a továbbjutásban és mindent megteszünk érte. Küzdünk a saját célunkért, csoportkörben akarunk lenni, hiszünk benne, hogy sikerülhet elérni az álmunkat.

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik