Nemzetközi foci

Hat játékosról tárgyalt egymással a Barcelona és a Juventus

Bátran dobálózik a nevekkel az olasz Tuttosport.

A Tuttosport szerint a spanyol Barcelona és az olasz Juventus tárgyalást folytatott Paulo Dybaláról, Luis Suárezről, Mario Mandzukicról, Juan Mirandáról, Emre Canról és Ivan Rakiticról – idézi a legkevésbé sem visszafogott átigazolási pletykát a juventushungary.hu.

A Juve sportigazgatója, Fabio Paratici Spanyolországban tartózkodott, hogy a Barca vezetőivel tárgyalhasson hétfő este. A fő téma a tini balhátvéd, Juan Miranda volt, akit 15 millió euróra becsülnek, a torinói csapat azonban csak 8 milliót ajánlott érte. Az Olympique Marseille és a Sevilla is érdeklődik iránta, akik hajlandóak lennének csak kölcsönvenni, nem pedig megvenni a játékost.

A Sportitalia szerint a Barcelonát nem érdekli Daniele Rugani, mint az üzlet része, de érdeklődtek Mandzukic iránt. A sokoldalú támadó 10-15 mullióért elérhető, Torinóban feleslegessé vált, úgyhogy hasznára válhat a Barcának az egyre növekvő sérülési hullám miatt. Lionel Messi, Suárez és most már Ousmane Dembélé is sérüléssel bajlódik, ez befolyással van a rossz szezonnyitányukra.

A Barcelona közleményt adott ki Suárez sérüléséről
Egyelőre kérdéses, mennyit kell kihagynia.

A Tuttosport még ennél is továbbmegy, és arra utal, hogy Suárez is kiköthet a Juventusnál egy Dybalával való csereügylet részeként. Ez a hír azután érkezett, hogy a brazil Globoesporte és a spanyol AS szerint a Juve Dybalát és 100 milliót ajánlott fel a Paris Saint-Germain fenegyerekéért, Neymarért.

Ráadásul még ez se minden, mert a Tuttosport azt is állítja, hogy egy középpályás csere is az asztalon van Can és Rakitic képében…

Kiemelt kép: LLUIS GENE / AFP

Olvasói sztorik