Nemzetközi foci sport

Három csapat kedvéért hagyná el a Tottenhamet Christian Eriksen

A támadónak nincs sok ideje dönteni a sorsáról.

Christian Eriksen szerződése 2020 nyarán jár le a Tottenhamnél. A londoniak természetesen már tettek ajánlatot a hosszabbításra, a csatár azonban ezt még nem fogadta el.

Hihetetlen, de Anthony Martial gyorsabb volt, mint Cristiano Ronaldo
A francia támadó szinte fű alatt nagyon gyorsan mérföldkőig jutott Manchesterben.

A dán játékos neve több csapatnál is felmerült. AZ ESPN most azt írja, a Juventus, a Real Madrid és az FC Barcelona kínálta lehetőség érdekelte a játékost, más csapat nem jöhet szóba nála.

Eriksennek nincs sok ideje, rövidesen döntenie kell a sorsáról. Nagy kérdés, hogy végül aláír-e a londoniakhoz, vagy egy év múlva ingyen távozik – veti fel a lap.

Címlapfotó: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!