Nemzetközi foci sport

„Servus Coutinho”

Elég menő videóval várták a Barcelonábal érkező támadót a Bayern Münchennél.

A Bayern München pénteken késő este bejelentette, hogy megegyezett a Philippe Coutinho kölcsönvételéről a Barcelonával. A brazil játékost hétfőn mutatták be hivatalosan Münchenben.

A német rekordbajnok egy évre veszi kölcsön a 27 éves brazil sztárt, akit a megállapodás értelmében 2020 nyarán végleg is megvásárolhatnak.

Kiemelt fotó: FC Bayern München Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!