Nemzetközi foci sport

Balotelli aláírt: egészen meglepő, hol folytatja

Az olasz élvonal újonca csapott le a fenegyerekre.

Ha hihetünk a La Gazzetta dello Sportnak, Mario Balotelli klubváltása immár tényként kezelhető, ugyanis aláírt a Bresciához. Az olasz élvonal újonca a lap szerint egyéves megállapodást kötött az olasz válogatott támadóval, aki egyébiránt a városban nőtt fel.

Őrület, hányadszor játssza el ugyanazt Aubameyang
Jól kapta el a bajnoki rajtot az Arsenal.

A 29 esztendős Balotelli – aki korábban megfordult az Interben, a Manchester Cityben, a Milanban és a Liverpoolban is – szerződése lejárt Marseille-ben, szabadon igazolható futballistaként tért vissza a Serie A-ba.

Kiemelt kép: GERARD JULIEN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!