Nemzetközi foci sport

Real Madrid: Zidane számítani fog Bale-re

A Pogba-ügyről is beszélt a francia szakember.

Szombaton délután a Celta Vigo vendégeként kezdi a La Liga 2019/20-as idényét a Real Madrid. A szezonrajt előtt a királyi gárda francia vezetőedzője, Zinédine Zidane sajtótájékoztatót tartott. Az újságírók a blancókkal összeboronált Paul Pogbáról is kérdezték a szakvezetőt, aki azonban nem szolgált jó hírekkel a szurkolók számára.

Kivédte a közeli bombáját, Ibrahimovic megtapsolta a kapust
Óriási bravúrt mutatott be a hálóőr.

Pogba a Manchester Unitedhez tartozik, ezt el kell fogadnia mindenkinek

– mondta Zidane, akit arról is faggattak, hogy a maradása után Gareth Bale-nek milyen szerepet szán.

Úgy nézett ki, hogy távozik tőlünk, de most úgy tűnik, hogy marad. Tiszta lappal indul, számolni fogok vele

– árulta el a Real Madrid trénere.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!