Nemzetközi foci sport

Zidane újra otthagyja a Real Madridot? – befutott az év legvadabb pletykája

Állítólag képtelen megemészteni, hogy nem vették meg Pogbát.

Egészen hihetetlen információval állt elő az Independent című angol lap: Zinédine Zidane ismét otthagyhatja a Real Madridot. Az újság szerint a spanyol klubóriáshoz márciusban visszatérő francia szakembernek annyira megromlott a kapcsolata Florentino Pérez elnökkel, hogy a búcsú lehetősége is fennáll.

Zidane állítólag ragaszkodott ahhoz, hogy a Real Madridba csábítsa Paul Pogbát, mi több, Eden Hazard mellett Kylian Mbappét is szerette volna megszerezni a nyáron. A trióból egyedül a Chelsea belga zsenije futott be, és a lapértesülés szerint ez nagyon nem tetszik Zidane-nak. Könnyen lehet, hogy ez valóban így van, ettől persze még vad pletykának tűnik a távozása…

Kiemelt kép: ImagineChina/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!