Nemzetközi foci

Most már Coutinhót és Rakiticet is adná a Barcelona Neymarért

Meg nem kevés pénzt is kapna a PSG, ha végre eladja a brazil csillagot.

Nem olyan rég még hatvanmillió euró és Philippe Coutinho volt az ára a Paris Saint-Germain távozni készülő braziljának, Neymarnak – ennyit fizetett volna érte az FC Barcelona, amely a hírek szerint már vagy két hónapja azon dolgozik, hogy újra soraiban tudja korábbi játékosát. Az ESPNFC kedd kora délután viszont egy újabb, sokadik verzióval állt elő: értesülései szerint ismét emelkedett a Real Madrid által is csábított klasszis ára.

A lap úgy tudja, a Barca legutóbb százmillió eurós ajánlatot tett le a párizsiak asztalára, illetve Coutinho játékjoga mellett Ivan Rakitic is az ajánlat része lett. Érdekesség, hogy nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a horvát zseni hallani sem akar a Párizsba költözésről, ráadásul a PSG is inkább szeretné Nélson Semedót, mint Rakiticet. Azonban a portugál hátvéd nem eladó, ezt kikötötték a spanyolok.

Az ESPN egyébként megerősítette azokat a pletykákat, miszerint valóban befutott a napokban egy hatvanmillió euró plusz Coutinho-ajánlat, de ezt a PSG visszadobta. A legújabb találkozót állítólag kedden tartják a felek, melyen a katalánok részéről Éric Abidal és Javier Bordas vesz részt, míg a PSG-t Leonardo, Angelo Castellazzi és Pini Zahavi képviselheti.

Kiemelt kép: Franck Fife/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik