Nemzetközi foci sport

Óriási fordulat jöhet Franck Ribéry csapatkeresésében

Nem Szaúd-Arábia és nem is Katar: irány Eindhoven?

Noha a hónap elején arról szóltak a hírek, Franck Ribéry igen-igen közel van ahhoz, hogy Szaúd-Arábiába vagy Katarba igazoljon, a „keleti nyitás” lekerült a napirendről.

Mi több, elképzelhető, hogy a 36 esztendős francia klasszis az öreg kontinensen talál magának csapatot. A holland ad.nl és a német Sportbild beszámolója szerint a PSV vette fel a kapcsolatot Ribéryvel, aki egykori müncheni csapattársával, Arjen Robbennel ellentétben, nem akarja befejezni a focit.

Az említett médiumok úgy tudják, a korábbi bayernes csapattárs, Mark van Bommel győzködi a veterán játékost, igazoljon Eindhovenbe. A holland – aki már a PSV-t irányítja – és a francia 2007 és 2011 közt játszott együtt Münchenben.

Kiemelt kép: MATTHIAS SCHRADER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!