Nemzetközi foci sport

Megtört a jég: hatvanöt tétmérkőzés után végre lecselezték Van Dijkot

Gabriel Jesús vetett véget a sorozatnak, amely 2018 márciusa óta tartott.

Elképesztő sorozatban volt egészen mostanáig a Liverpool holland védőklasszisa, Virgil van Dijk, akit a statisztikai mutatók szerint 2018 márciusa óta senki nem tudott lecselezni, vagy egy az egyben megverni. Az OptaJoe adatai szerint akkoriban a Newcastle játékosa, Mikel Merino tudott elmenni a világ legjobb hátvédjének tartott Van Dijk mellett. A jeget most a Manchester City brazil támadója, Gabriel Jesús törte meg, aki a vasárnap délutáni Community Shield-döntőn 65 tétmérkőzés után cselezte ki a Liverpool védőjét.

Máris megvan az év mentése? Walker a gólvonalról ollózta ki a labdát
Ha a City sztárja nem rohan vissza, minden bizonnyal a Liverpool nyeri a Community Shieldet.

Kiemelt kép: Franco Romano / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!