Nemzetközi foci sport

A kiesőtől igazolt válogatott játékost az AC Milan

Ismael Bennacer Afrika-kupát nyert Algériával.

Az AC Milan hivatalos csatornáin jelentette be, hogy szerződtette az algériai válogatottal friss Afrika-kupa győztes Ismael Bennacert, aki a Serie A-tól búcsúzó Empoli csapatától érkezik Milánóba. 

Megvan a Barcelona következő igazolása
Megérkezett Junior Firpo, ő a katalánok legújabb szerzeménye.

A milánói klub 16 millió eurót fizetett a 21 éves középső középpályásért, aki 2024-ig szóló szerződést írt alá új csapatával. Bennacer ugyan kiesett az Empolival az olasz élvonal kiírásában, ám a statisztikák szerint a posztján bajnokság egyik legjobbja volt.

Kiemelt kép: MOHAMED EL-SHAHED / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!