Nemzetközi foci sport

Az Ajax elfogadta a Real Madrid ajánlatát Van de Beekért?

Pogba helyett a holland középpályás érkezhet a királyi gárdához.

Egybehangzó sajtóhírek szerint az Ajax elfogadta a Real Madrid ajánlatát Donny van de Beek játékjogáért. Marcelo Bechle újságíró beszámolója alapján a 22 éves holland válogatott középpályás a személyes feltételekben is megállapodott a királyi gárdával, és öt, vagy hatéves szerződést fog aláírni Madridban.

Dani Alves aláírt új klubjához
A brazil klasszis hazatért, a Sao Paulóban folytatja.

A hírek szerint a Real 50-60 millió euró közötti összeget fizet az Ajaxnak Van De Beekért, aki kulcsszerepet játszott az amszterdamiak előző szezonbeli BL-menetélésében. A játékos az előző idényben középpályásként 17 gólt és 13 gólpasszt jegyzett, és a blancókkal korábban összeboronált Paul Pogba helyett érkezhet Madridba.

Kiemelt kép: firo Sportphoto / Jürgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!