Nemzetközi foci sport

A Bayern harmadik gólja mindent elárul a müncheni K. O.-ról

Összeomlott, hatot kapott a Fenerbahce.

Kabaréba illő, ahogy a Fener védője szerencsétlenkedik a kapujától nyolc méterre, ahelyett, hogy kibombázná a labdát, átengedi Thomas Müllernek. Aki megnézi a jelenetet, megérti, hogy szenvedhetett 6–1-es vereséget a török együttes. A győztes Bayern München szerda este a Tottenham ellen vívja az Audi-kupa döntőjét, míg a Fenerbahce a Real Madriddal mérkőzik meg a harmadik helyért.

 Íme a teljes meccsösszefoglaló

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!