Nemzetközi foci sport

Holttestet találtak az Arsenal-játékos házában

Mohamed el-Neni édesapja talált rá.

Holttestet találtak az Arsenal egyiptomi válogatott középpályása, Mohamed el-Neni házában – írja az egyiptomi 24.ae portálra hivatkozva a Daily Mail

A Marca szerint két út áll Gareth Bale előtt
A Csiangszu Szuning gyorsan megtalálta a walesi csillag helyettesét.

A 27 éves középpályás építés alatt álló egyiptomi villájában a focista édesapja talált rá a holttestre és azonnal hívta is a hatóságokat. A rendőrség rögtön elkezdte a nyomozást, de egyelőre nem tudni, a holttest hogyan kerülhetett a házba és találtak-e bűncselekményre utaló jeleket.

Az Arsenal sztárja nem tartózkodott egyiptomi otthonában, ugyanis az Afrikai Nemzetek Kupája után jelenleg a szabadságát tölti.

Kiemelt kép: Instagram

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!