Nemzetközi foci sport

Továbbra sem tart igényt csatárára a Real Madrid

Megint kölcsönadták Borja Mayoralt.

Spanyol beszámolók szerint a következő szezont is kölcsönben tölti a Real Madrid 22 éves támadója, Borja Mayoral. A spanyol U21-válogatottal Európa-bajnokságot nyerő játékos az előző szezonhoz hasonlóan most is a Levante labdarúgója lesz.

Mayoral egyelőre nem szerepel a madridi stáb elképzeléseiben, ezt mutatja az is, hogy 2016 és 2018 után ismét kölcsönadták. 2018 nyarán 18 percet kapott a Real színeiben az UEFA Szuperkupa-meccsen, ezt követően 33 találkozó jutott neki a Levantéban, melyeken öt gólt jegyzett.

Kiemelt kép: Miguel Medina/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!