Nemzetközi foci sport

Tömegjelenet és öt gól a Dortmund „vízilabdameccsén”

Az Udinesét verte a német együttes.

Az Ausztriában édzőtáborozó Borussia Dortmund 4-1-re verte az olasz Udinesét a két együttes szombati felkészülési mérkőzésén. A német gólokat Thorgan Hazard, Mario Götze, Julian Weigl és Julian Brandt jegyezte, míg az olasz csapat Rolando Mandragora révén kozmetikázott a második félidő végén.

A találkozón végig szakadt az eső, amit nem bírt elvezetni a pálya rendszere: a játékosok kis híján bokáig tapostak a vízben, ami miatt a játékvezető végül idő előtt fújta le a meccset.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!