Nemzetközi foci sport

Nem kell az Inter pénze az MU-nak, de Lukaku Olaszországban köthet ki

Állítólag a Juventus játékost adna érte.

Az olasz La Gazzetta dello Sport állítja, zsákutcába futott az Internazionale, amely élénken érdeklődik a Manchester United támadója, Romelu Lukaku iránt. Az angol klub ugyanis kevesli azt a 65 millió eurót, amit a milánói rivális kínál a belga játékosért – a lap szerint legalább 83.5 millióra lenne szükség a kivásárlásához.

Az Inter ráadásul duplán pórul járhat, ha nem emeli a tétet: a Gazzetta szerint a Juventusnál is elgondolkoztak Lukaku szerződtetésén.

Az olasz bajnok ráadásul nem pénzt, hanem játékost kínálna a 26 éves, 81-szeres válogatott labdarúgóért: a hírek szerint Paulo Dybalát adná Lukakuért – ez az ajánlat pedig az angolokat is elgondolkoztatta.

Kiemelt kép: Paul Ellis/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!