Nemzetközi foci sport

Késsel támadtak a nyílt utcán Mesut Özilre

Csapattársa, Sead Kolasinac akciófilmekben látott jelenetek során lépett közbe.

Késsel támadtak Londonban, a nyílt utcán Mesut Özilre, az Arsenal labdarúgójára, valószínűleg el akarták lopni az autóját – adta hírül a The Sun.

Az esetnek azért nem lett komolyabb következménye, mert Özil csapattársa, a bosnyák Sead Kolasinac közbelépett, és puszta kézzel megvédte társát a motoros bűnözőkből álló bandától.

A világbajnok Özil egy Mercedes G-Class SUV-ot vezetett, amikor a maszkos bűnözők rátámadtak. Kolasinac, akinek házánál indult az incidens, nem ijedt meg, és amikor egy kilométeren át üldözték őket motoron, kiugrott a kocsiból, és akciófilmekben látható jelenetek során szállt szembe a rablókkal.

Talán nem véletlen a beceneve: A Tank.

A bűncselekmény során egyébként Özil felesége is az autóban volt, ők végül egy török étteremben húzódtak fedezékbe. Üldözték őket, a szemtanúk szerint halálra voltak rémülve. Mindkét játékos sértetlenül megúszta az esetet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!