Nemzetközi foci sport

Megműtötték Diego Maradonát, de további operáció is vár még rá

Diego Maradona június közepén egészségügyi okok miatt mondott le másodosztályú mexikói csapatának, a Dorados de Sinaloának a vezetőedzői posztjáról.

A legendás argentin futballista ügyvédje, Matias Morla elmondta, 58 éves ügyfele jobb térdét operálták meg szerdán a Buenos Aires-i Olivos magánklinikán. Ez az első műtét volt azok közül, amelyet Maradona orvosai ajánlottak számára annak érdekében, hogy edzőként tudjon dolgozni a továbbiakban, a továbbiakban egy vállműtétre is sor fog még kerülni.

Maradona tavaly decemberben egy rutinvizsgálat gyomorproblémákat állapított meg nála, emiatt idén év elején már megműtötték egyszer. Morla bejelentése szerint azonban több ajánlata is lesz az argentin szakembernek, ha túl lesz a kezeléseken.

Kiemelt kép: Refugio Ruiz/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!