Nemzetközi foci

Real Madrid: Bale csattanós választ adott Zidane-nak

Bár nem tartanak igényt a walesire, kiválóan játszott a legutóbbi edzőmeccsen.

Megírtuk: a Nemzetközi Bajnokok Kupájában a Real Madrid 0-2-ről kiegyenlítve, 2-2 után tizenegyesekkel győzte le az Arsenalt 52 ezer néző előtt az egyesült államokbeli Landoverben.

Súlyosan megsérült, mentővel vitték kórházba a Real Madrid sztárját
Marco Asensio bal térdében elszakadt az egyik szalag.

A madridiaknál továbbra is téma Gareth Bale sorsa, akiről Zinédine Zidane vezetőedző nemrég azt nyilatkozta, jobb lenne, ha távozna, és ha minél hamarabb eldőlne a sorsa. Emiatt nem is szerepeltette a walesit a legutóbbi, Bayern München elleni találkozón.

Bale ügynöke később kiosztotta a francia trénert. Jonathan Barnett azóta elmondta:

Nem lesz semmilyen félmegoldás csak azért, hogy eltávolítsák Bale-t a Real Madridból. Gareth még mindig a bolygó egyik legjobb játékosa. Garantálom, hogy nem fog kölcsönbe menni sehova. A Real Madrid játékosa, egyelőre az is marad. Ha olyan ajánlat érkezik, ami megfelelő számunkra, a dolgok változhatnak, akár egy nap múlva, vagy egy hét múlva is távozhat. Vagy a Real Madrid játékosa lesz három évig, amíg lejár a szerződése.

Ezután Bale játékra jelentkezett, és csereként beállva kiválóan teljesített az Arsenal ellen. Egy kapu előtti kavarodás után ő szerezte csapata első gólját, majd 2-2-nél, a 75. percben saját gólvonalán mentett nagyot.

Bale gólja

Bale mentése

Kiemelt kép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Olvasói sztorik