Nemzetközi foci sport

Érvénytelen Griezmann barcelonai szerződése?

Beinthet az Atlético, amely panaszt nyújtott be a LaLigának.

Javier Tebas, a spanyol bajnokság, a LaLiga első embere megerősítette, a vérig sértett Atlético Madrid hivatalos eljárást indított annak érdekében, hogy a testület ne adja ki – vagy inkább vonja vissza – Antoine Griezmann játékengedélyét a Barcelonának.

A fővárosiak továbbra is arra hivatkoznak, hogy a katalán klub már akkor megállapodott a francia világbajnokkal, amikor még a 200 millió eurós kivásárlási záradék szerepelt a szerződésében. Mint ismert, ez az összeg július 1-én 120 millióra csökkent, az FCB pedig 12-én be is jelentette a transzfert. Az Atleti azzal érvel, hogy a felek már tavaly decemberben elkezdték a tárgyalásokat, idén márciusban pedig döntésre jutottak…

Tebas elnök leszögezte, vizsgálják az esetet, és a nyomozás végeredményétől függően a liga megtagadhatja Griezmann játékengedélyének kiadását. Döntés tizenöt napon belül várható, vagyis hamarosan kiderül, blokkolják-e a 28 esztendős csatár pályára lépését (ha tippelnünk kellene, azt mondanánk: nem fogják…).

Kiemelt kép: Hiroki Watanabe/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!